KFC Putte - Schelle SP: 2-2

admin op ma 14/11/2022

Geschreven door Georges Veldeman.

Het duel tussen de twee koplopers in de reeks eindigde onbeslist. Het was een meer dan degelijke wedstrijd, met twee totaal verschillende speelhelften. Putte begon sterk aan de wedstrijd en een voorzichtig en verdedigend acterend Schelle werd constant gedomineerd door een fris en snel acterende thuisploeg. Dit resulteerde vlug in een logische eerste treffer, wanneer Bruno Sousa van dichtbij een door de bezoekende doelman afgeweerd schot, succesrijk kon hernemen: 1-0. En op het kwartier verdubbelde Michaël Maeremans de voorsprong. Schelle bleef spelen zonder risico te nemen, onze jongens domineerden in alle rangen.

Na de rust echter kwamen de bezoekers met andere intenties uit de kleedkamer. Terwijl Putte de indruk gaf te gaan teren op de comfortabele en geruststellende 2-0 voorsprong. Op het uur kon Aabdou voor de aansluitingstreffer zorgen en Putte had nog enkele keren het geluk aan zijn zijde na een bal tegen de deklat en op de paal. Wat meer en meer in de lucht hing, gebeurde op de 85’, de gelijkmaker via dezelfde Aabdou. Uiteindelijk een billijk gelijkspel, maar Putte had het nooit zover mogen laten komen. De onzekerheid en gebrek aan gedrevenheid in de tweede helft, stak schril af met het enthousiasme van voor de rust. Dat het in onze reeks nog spannend zal worden, staat zeker vast. Tussen huidig leider Aartselaar en Walem op de 8ste plaats is slechts een verschil van vijf punten!

De ploeg: Enrique Muijs, Flor Magriet (61’ Mylan De Saeger), Raphaël Quarcoo, Sammy Abdellah, Jasper Spruyt, Jeroen Trogh, Ken Vets, Michaël Maeremans, Mario Soares, Thomas Liekens (80’ Ken De Rijck), Bruno Sousa (61’ Zouhair Bouchaouni). Res.: Yassine Bouchaouni.


Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.