De inschrijvingen voor Schalke auf Tournee zijn geopend. Ben jij erbij?

admin op vr 16/02/2018

Schalke auf tournee

Beste spelers en ouders van KFC Putte,

KFC Putte wordt op 20 t/m 22 augustus 2018 omgetoverd tot een echte FC Schalke 04-   trainingslocatie. Tijdens de Schalke auf Tournee voetbaldagen ga jij twee dagen trainen als een  echte jeugdspeler van die Königsblauen. Ook ga je een bezoek brengen aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen.

Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar. Meld je dus snel aan via https://schalkeauftournee.nl/aanmelden-tour/ en verzeker je van je plekje bij deze gave voetbalstage.

Inhoud van de voetbaldagen
Tijdens de eerste en derde dag ga je trainen volgens de visie van de jeugdopleiding van de Duitse topclub. De trainingen worden gegeven door trainers die worden opgeleid bij FC Schalke 04 en minimaal in het bezit zijn van een Trainer/Coach 3 licentie.

Inhoud stadionbezoek
De tweede dag bestaat uit een bezoek aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen, het stadion waar FC Schalke 04 haar thuiswedstrijden speelt. De reis zal per touringcar worden afgelegd en er is begeleiding aanwezig. Ook kun je je ouders, verzorgers, broertjes, zusjes, opa`s en oma`s meenemen naar Duitsland. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. Kosten voor een ouder zijn € 25,-.

Gratis naam en rugnummer op je FC Schalke 04 shirt
Bij aanmelding ontvang je een origineel FC Schalke 04 voetbalshirt. Schrijf jij je binnen 7 dagen in dan ontvang je ook een naam en rugnummer naar keuze gratis achter op je FC Schalke 04 voetbalshirt!

Om je gratis naam en rugnummer te ontvangen, dien je de kortingscode SHIRTKONING in te vullen op het aanmeldformulier. Meld jij je samen met je broertje(s) of zusje(s) aan dan kun je gebruik maken van de kortingscode SHIRTKONING2 of SHIRTKONING3.

Let op: je hebt tot 24 februari om gebruik te maken van de kortingscode

Wil jij deelnemen aan deze gave voetbalervaring? Zorg dan dat je er op 20 augustus 2018 bij bent en meld je vandaag nog aan via https://schalkeauftournee.nl/aanmelden-tour/

Mit Königsblauen Grüßen,

Het bestuur


Permalink

Schalke auf Tournee gaat niet door

De clinic Schalke auf Tournee die plaats zou vinden op 23 en 24 juli zal geen doorgang vinden. De organisatie heeft besloten om een faillissement aan te vragen.

Deelnemers die zich hebben ingeschreven hebben daar gister bericht ontvangen met daarin een bericht over het faillissement van deze organisatie.

Wij proberen op welke manier dan ook om contact te krijgen met de Schalke auf Tournee, echter zijn deze onbereikbaar. Inmiddels is duidelijk geworden dat er naast SV Wissel nog meerdere verenigingen en daarmee ook ouders en kinderen gedupeerd zijn.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.