zo 08/03/2020

Bonheiden

Beide ploegen gingen duidelijk voor de volle winst en maakten er een spannende en bij momenten bitsige wedstrijd van. Putte kon een licht veldoverwicht afdwingen, maar voorlopig zonder kansen. Spijtig kende Mylan De Saeger een ongelukkig heroptreden, want reeds na 10’ moest hij noodgedwongen afhaken met een hopelijk niet te zware kwetsuur na een onschuldige fase. Op de 20’ trapte Mario Soares een harde en scherpe bal van op de zijlijn en tot eenieders verbazing verdween het leder tussen een bos van benen in de verste hoek binnen: 0-1. En tien minuten later was het weer de snelle Soares die nu vanop rechts scherp kon voorzetten en via de voet van een thuisverdediger was doelman Ceuppens alweer verrast: 0-2. Maar Bonheiden reageerde scherp en vooral de vele hoekschoppen zaaiden vaak paniek in de Putse defensie. Gelukkig was doelman Bram Rijmenams bij de zaak en ook Matthias Van Nuffelen toonde zich sterk in de kopduels. We konden ook rekenen op een attente Robby Janssens, die telkens op de juiste plaats stond om onheil te voorkomen. Na de rust hield Putte de wedstrijd goed onder controle en een bij momenten bitsige thuisploeg beet zijn tanden stuk op een goed georganiseerd Putte. Een erg verdienstelijke en bijwijlen hard aangepakte Janssens, moest ook noodgedwongen naar de kant. Maar de ingekomen Jorn Van Peer kweet zich meer dan behoorlijk van zijn taak. De ganse ploeg herstelde zich van de teleurstellende match van vorige week, maar vooral de terugkeer van Mario Soares in het elftal betekende een extra versterking in het aanvallend compartiment.

De ploeg: Bram Rijmenams, Jasper Spruyt, Jordi Wouters, Matthias Van Nuffelen, Flor Magriet, Jeroen Trogh, Ken Vets, Ken De Ryck (46’ Toon Baeten), Mario Soares, Robby Janssens (79’ Jorn Van Peer) en Mylan De Saeger (9’ Michaël Pollet). Res.: Dominique Fleurbay.

KV Bonheiden - KFC Putte: 1-2