zo 14/04/2019


FC Katelijne

0 - 0


1ste A

Geschreven door Georges Veldeman.

Door de talrijke slordigheden in het samenspel langs beide kanten kregen de toeschouwers weinig doelgevaar te zien. Tweemaal kon de thuisploeg voorbij de Putse defensie geraken, maar doelman Bram Rijmenams kwam telkens gedecideerd uit zijn doel. Aan de overzijde probeerde Putte het meer met schoten vanop afstand, maar het vizier van Philippe De Smet en Jeroen Trogh stond slecht afgesteld, want alle pogingen misten het doelkader. Na de rust nam vooral Putte het initiatief, maar telkenmale kwam de beslissende voorzet zelden op de juiste plaats. Ook Rijmenams moest nog eens ver uit zijn doel om Vanderzypen het score te beletten. Putte kwam toch nog het dichtst bij de nodige treffer, maar een puike doelman Plees tikte de twee kopballen van Michaël Pollet telkens over de deklat. 
Eén doelpunt kwam Putte te kort om zich toch nog in extremis naar de eindronde te brengen. Na een rampzalige eerste periode met slechts 7 punten (amper één zege!) op 30, hervatten onze jongens zich en eindigden tenslotte nog op een eervolle zesde plaats met 47 punten. Vorig seizoen kwam Putte op een tweede plaats terecht met 52 punten, maar in de eindronde ging men na winst tegen Borsbeek (2x 2-1 winst) eervol ten onder tegen SK Balen (1-3 en 4-5 verlies).


De ploeg: Bram Rijmenams, Jasper Spruyt, Jordi Wouters, Pieter Van De Mosselaer, Flor Magriet, Toon Baeten, Jeroen Trogh, Philippe De Smet, Ken De Ryck, Robby Janssens (62’ Mylan De Saeger), Michaël Pollet. Res.:   Frederik Baeten, Wouter Haagen en Pieter-Jan Peeters.