KFC Putte - KVC Booischot: 3-0

admin opma 05/12/2022

Door Georges Veldeman.

Putte kende een blitzstart , wanneer Ken De Rijck binnen de minuut met een knap schot de bezoekende doelman verschalkte.  En 10 minuten later werd Bruno Sousa in de grote rechthoek foutief gestuit door de doelman en Ken Vets kende geen genade van op de witte stip: 2-0. Onze jongens bleven de wedstrijd domineren, maar toch moest doelman Ruben Coppens met een knappe save de aansluitingstreffer verhinderen. Na de rust begonnen onze jongens iets te nonchalant te voetballen en kregen we een eerder saaie tweede helft. Toch moest doelman Coppens nog eens beroep doen op al zijn  kunde om een tegendoelpunt te vermijden. Op de 80’ bezegelde Zouhair Bouchaouni het lot van Booischot met een derde treffer. Met zijn 6de doelpunt van het seizoen wordt hij meteen mede topschutter met Bruno Sousa. Putte komt meteen comfortabel aan de leiding, maar wel met een wedstrijd meer gespeeld.

De ploeg: Ruben Coppens, Flor Magriet, Raphaël Quarcoo, Sammy Abdellah, Jasper Spruyt (84’ Yassine Bouchaouri), Jeroen Trogh, Ken Vets, Thomas Liekens, Bruno Sousa (82’ Tibo Beckers), Ken De Rijck (84’ Senne Laureys), Zouhair Bouchaouni. Res.: Enrique Muijs.

Beperkte HTML

• Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.