GOAL: Manchester United-huurling Greenwood met fantastisch doelpunt voor Getafe

1 uur 6 minuten ago
Mason Greenwood maakte afgelopen zomer de overstap naar het Spaanse Getafe CF. Eerder deze week raakte bekend dat de Engelse flankaanvaller samen met nog andere spelers Manchester United definitief zou mogen verlaten. Bij Getafe zullen ze met dit soort doelpunten waarschijnlijk niet weigerachtig zijn tegenover een permanente transfer. 
VoetbalPrimeur

Verhuurbalans bij Gent: tijd doden tot definitief vertrek Chakvetadze en Niangbo

1 uur 22 minuten ago
De heenronde in de Jupiler Pro League zit erop en ook in het buitenland is het keerpunt nabij. Het vormt voor de technische staf het uitgelezen moment om een tussentijdse evaluatie te maken van de verschillende verhuurde spelers. VoetbalPrimeur.be helpt graag een handje bij de Belgische topclubs, met in deze vijfde aflevering KAA Gent. Daar zochten drie jongens tijdelijk andere oorden op.
VoetbalPrimeur

Avila alweer weg bij Ajax? 'Hij komt in aanmerking voor een transfer'

1 uur 47 minuten ago
De kans bestaat dat Ajax deze winter afscheid neemt van zomeraanwinst Gastón Avila (ex-Antwerp). Dat vertelt Ajax-watcher Johan Inan dinsdagochtend in de AD Voetbal podcast. De Argentijn, die 12,5 miljoen euro kostte, heeft onder trainer John van 't Schip tot dusver bar weinig perspectief op speeltijd.
VoetbalPrimeur

Juichen voor de buis: Antwerp voor laatste strohalm, KAA Gent wil zekerheid

2 uur 32 minuten ago
Het interlandvoetbal zit erop en ook de heenronde van de Jupiler Pro League is ten einde. In deze laatste weken van 2023 is vooral de afwikkeling van de Europese groepsfases nog van belang. Op papier maken nog vijf Belgische clubs kans om zich te verzekeren van een Europese lente. Alles op de voet volgen is dan ook de boodschap! VoetbalPrimeur.be biedt jou daarvoor een handig tv-overzicht.
VoetbalPrimeur
Het laatste voetbalnieuws lees je op voetbalprimeur! Alles over voetbal, clubs, spelers en transfers!