Antwerp hoort kassa al rinkelen door Ilenikhena: 'Maar 30 miljoen is uitzonderlijk'

44 minuten ago
Royal Antwerp FC schakelt weer over in bouwmodus. Binnen de twee jaar zou een gloednieuwe Tribune 2 moeten verrijzen. Daar zijn uiteraard centjes voor nodig. Om het project te bekostigen, mikt The Great Old onder meer op een lucratieve verkoop van George Ilenikhena. Hoeveel de zeventienjarige spits dan juist moet opleveren, valt echter moeilijk te bepalen.
VoetbalPrimeur

Van den Brom stelt voorwaarde aan Vitesse: "Dat is een harde eis"

54 minuten 5 seconden ago
John van den Brom staat in de startblokken om de nieuwe trainer van Vitesse te worden, maar hij plaatst wel een belangrijke voorwaarde. De 57-jarige oefenmeester, die in het verleden aan het roer stond bij RSC Anderlecht en KRC Genk, wil met de Arnhemmers meteen meedoen om promotie naar de Eredivisie.
VoetbalPrimeur

Blessin erkent druk tegen Antwerp: "Twee belangrijkste matchen van het seizoen"

1 uur 4 minuten ago
Sinds de start van de Champions' Play-Off verkeert Union Saint-Gilloise in vrije val. Na afgelopen weekend staat het pas derde, al ligt de eerste plek van RSC Anderlecht nog altijd binnen handbereik. Dan heeft Union wel dringend een zege nodig. Het tweeluik tegen Royal Antwerp FC moet daarvoor zorgen. Alexander Blessin gaat de druk niet uit de weg.
VoetbalPrimeur

Heinde in Gent: wonderdokter Vanhaezebrouck zwaait af in kenmerkende onvrede

2 uur 4 minuten ago
De officiële bevestiging zal op zich laten wachten tot na de Play-Offs en zelf wilde hij het (nog) niet toegeven, maar dat Hein Vanhaezebrouck straks niet langer het opperhoofd der Buffalo’s is, staat al even in de rooksignalen geschreven. Na zesenhalf jaar in de Ghelamco Arena, verspreid over twee evenwaardige periodes, komt zijn bewind ten ‘Heinde’. VoetbalPrimeur.be tracht de verwezenlijkingen van Vanhaezebrouck voor KAA Gent samen te ballen.
VoetbalPrimeur

Hazard in de Jupiler Pro League: "Er was contact met verschillenden"

2 uur 33 minuten ago
Eden Hazard ging met Play Sports in gesprek. De voormalige kapitein van de Rode Duivels besliste vorig jaar in oktober om er de brui aan te geven. Er gingen een tijdje geruchten de ronde dat clubs in de Jupiler Pro League een fin de carrière van Hazard wel zagen zitten, maar echt concreet werd dit nooit. Dat bevestigt ook Hazard. 
VoetbalPrimeur
Het laatste voetbalnieuws lees je op voetbalprimeur! Alles over voetbal, clubs, spelers en transfers!