Auteur Herman Brusselmans over gemiste carrière als voetbalprof: "Moest 100.000 frank onder tafel geven"

17 minuten 26 seconden ago
Veel heeft het jaren geleden niet gescheeld of Herman Brusselmans was profvoetballer geworden bij Lokeren. Dat inmiddels bekende verhaal heeft de populaire schrijver nog eens opgedist in Het Huis. "Mijn vader moest 100.000 frank betalen onder tafel om mij prof te laten worden", vertelt Brusselmans over zijn stukgelopen voetbaldroom. Bekijk hier het fragment.
sporza - Vrt

Anderlecht huurt Japanse centrumspits van 18 jaar: "Goto begint bij Futures"

49 minuten 31 seconden ago
Keisuke Goto is een aanvallende optie voor de toekomst bij Anderlecht. De Brusselse club legde de 18-jarige centrumspits van 1,91 meter voor een jaar op huurbasis vast. Goto komt over van Jubilo Iwata. "Hij zal eerst de kans krijgen om zich te tonen bij de Futures", legt CEO Sports Jesper Fredberg uit.
sporza - Vrt

BEKIJK: Welshe amateurvoetballer laat de fans kirren van plezier met machtige volley

2 uur 9 minuten ago
Manchester United-spits Alejandro Garnacho zorgde afgelopen weekend wellicht voor de fraaiste goal in Engeland met zijn fabuleuze omhaal tegen Everton, maar ook in Wales viel een pareltje te bewonderen. Amateurvoetballer Harry Short van Cwrt Rawlin FC mag misschien ook wel dromen van een nominatie voor de Puskas Award met deze fantastische volley.
sporza - Vrt

BEKIJK: Faire Cristiano Ronaldo wuift penalty tegen hem weg

2 uur 41 minuten ago
Cristiano Ronaldo draagt fair play hoog in het vaandel. De Portugese vedette van Al-Nassr was er als de kippen bij om een penaltybeslissing in zijn voordeel van de scheidsrechter te herroepen in de Aziatische Champions League. Bekijk de fase hieronder.
sporza - Vrt