Pro League presenteert gids "Proud to be onside" vol tips voor LGBTQIA+-vriendelijk klimaat: "Voor alle sportclubs"

10 uur 53 minuten ago
Op de IDAHOT 2024, de Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie, Transfobie en Interseksefobie, zet de Pro League haar engagement voor diversiteit, inclusie en respect extra in de verf. De vereniging van profvoetbalclubs in België overhandigde een gids vol tips voor een LGBTQIA+-vriendelijk klimaat in sportclubs aan minister van Gelijke Kansen Gwendolyn Rutten.
sporza - Vrt

Brian Riemer: "Anderlecht heeft een titel nodig en die wil ik liever vroeg dan laat"

10 uur 54 minuten ago
Anderlecht telt af naar de clash met Club Brugge zondagavond om 18.30 uur. Eerst zal het met één oog lonken naar wat er in Brugge gebeurt tussen Cercle en Union, daarna weet paars-wit of de titel al haalbaar is. "Het is sneller gegaan dan verwacht, maar we willen niet nog 2 jaar wachten omdat dat het oorspronkelijke plan was."
sporza - Vrt

Blijft Karel Geraerts bij Schalke 04? "Had een positief gesprek met het bestuur"

11 uur 49 minuten ago
Karel Geraerts is erin geslaagd Schalke 04 in de 2e Bundesliga te houden, maar dat betekent niet automatisch dat hij er volgend seizoen ook nog op de bank zit. De voorbije weken plaatste Geraerts zelf vraagtekens bij zijn toekomst bij Schalke, al liet hij op de persconferentie voor de laatste match uitschijnen toch te blijven.
sporza - Vrt

Beter in Bergamo: "Als ik over Charles De Ketelaere spreek, durf ik De Bruyne bij Chelsea erbij te betrekken"

14 uur 3 minuten ago
Het gaat Charles De Ketelaere voor de wind. Na een heel moeilijk en scoreloos jaar bij Milan kwam hij volledig tot ontbolstering bij Atalanta. Eergisteren verloor hij wel de finale van de Coppa Italia van Juve, maar volgende week kan hij zijn seizoen bekronen in de Europa League-finale tegen Leverkusen. Lukt hem dat? Is de Milan-kater doorgespoeld? En wat met het EK? Sporza Daily zocht het uit.
sporza - Vrt