za 06/01/2018


1ste A

0 - 1


Hove Sport

Geschreven door Georges Veldeman.

Na 3 minuten kreeg Philippe De Smet een uitgelezen kans om de score te openen, maar zijn vrije schietkans belandde hoog over doel tussen de bomen. Putte bleef voortdurend een veldoverwicht aan de dag leggen, maar scoremogelijkheden kwamen er zelden of nooit. Aan de overkant moest doelman Rijmenams éénmaal op al zijn kunnen beroep doen om een verrassend schot over doel te tippen. Na de rust éénzelfde spelbeeld. Goede lokale combinaties via de flanken, maar de ultieme voorzet belandde nooit in goede voeten. Tevens verzeilden de enkele afstandsschoten telkens hoog over of ver naast doel.

Op het uur gebeurde dan het onvermijdelijke. Na dom balverlies op het middenveld kreeg bezoeker Luyten de vrije ruimte en liet doelman Rijmenams geen kans: 0-1. Een goed georganiseerde Hovedefensie hield achteraan alles dicht en wanneer er dan toch enig gevaar dreigde, viel het leder telkens in bezoekende voeten. Het Putse spelpeil mocht bevredigend genoemd worden, maar het afdwingen van scorekansen lag beneden peil.

 

De ploeg: Bram Rijmenams, Jasper Spruyt, Jordi Wouters, Jens Van Hal, Flor Magriet, Toon Baeten, Jeroen Trogh (62’ Stig Van Peer), Vincent Thys (62’ Ken De Ryck), Yannick Schampaert (80’ Jelle Thys), Robby Janssens en Philippe De Smet. Res.: Frederik Baeten.


KFC Putte A - Hove Sport: 0-1