zo 22/10/2017


Aartselaar

1 - 3


1ste A

Geschreven door Georges Veldeman.

Putte begon schitterend aan deze wedstrijd en speelde ongetwijfeld zijn beste voetbal van dit seizoen tijdens de eerste dertig minuten. De thuisploeg holde tevergeefs achter het leder en moest alle hens aan dek roepen om te overleven. Vooral een sterk acterend Puts middenveld lag aan de basis van dit overwicht, terwijl vooraan de snelle en beweeglijke Ken De Ryck een nachtmerrie was voor zijn tegenstrevers. Reeds op de 7’ werd de lokale rechterflank opgerold via een prachtcombinatie De Ryck-Magriet en de voorzet van Flor werd door de goed gevolgde Vincent Thys aan de tweede paal binnengewerkt: 0-1. Op de 25’ was het alweer De Ryck die door de defensie slalomde en enkel foutief kon afgestopt worden. De strafschop werd door Jeroen Trogh feilloos binnengetrapt: 0-2. Putte moest wat stoom aflaten en de thuisploeg kon enkele keren dreigen. Op een der hoekschoppen kon Hertoghs in een geharrewar binnenduwen: 1-2 op de 44’.

 

In de tweede helft zat er meer evenwicht in de partij en via een reeks hoekschoppen werd de thuisploeg gevaarlijk. Pieter-Jan Peeters moest zelfs een poging op de lijn wegwerken. Op de 80’ echter kreeg Trogh het leder in de voeten en vanop 25 meter knalde Jeroen heerlijk in de kruising: 1-3 en boeken dicht. Volgend weekend wordt het spannend, want dan zijn het Willebroek, Putte en Schelle die het onder mekaar uitmaken wie de eerste periodekampioen zal worden.

 

De ploeg: Bram Rijmenams, Jasper Spruyt, Pieter-Jan Peeters (90’ Gil Van Vaerenbergh), Jordi Wouters, Flor Magriet (85’ Jens Van Hal), Toon Baeten, Jeroen Trogh, Vincent Thys (81’ Yannick Schampaert), Ken De Ryck, Robby Janssens en Yentl Herman. Res.: Frederik Baeten.


SV Aartselaar - KFC Putte: 1-3