zo 10/09/2017

Hove Sport

Tijdens de eerste helft zagen we veel middenveldspel, waardoor beide ploegen amper voor doel verschenen. Putte had veldoverwicht, maar kon slechts eenmaal echt voor doelgevaar zorgen via een schot op doel, dat echter nipt naast ging. Aan de overkant moest doelman Bram Rijmenams wachten tot de 20’ vooraleer hij een bal met de hand moest beroeren. Na de rust kwam er meer animo in de wedstrijd en Jeroen Trogh zorgde op de 53’ met een puik afstandsschot, dat op halve hoogte onhoudbaar in de hoek verdween, voor het openbreken van de match. De thuisploeg gaf even de indruk de situatie te willen rechtzetten, maar dan stond doelman Rijmenams paraat om met een prachtige reflex een gemaakt doelpunt te verhinderen. Deze tussenkomst was cruciaal voor het verloop van de partij, want even later werkte Yentl Herman koelbloedig af tot 0-2. Een secure en zelfzekere Putse defensie hield alles onder controle en de bezoekende uitbraken leidden regelmatig tot open doelkansen, maar Schampaert, De Ryck en Spruyt kregen de bal niet over de doellijn. Trogh rondde zijn sterke tweede helft af met een derde treffer op aangeven van Jasper Spruyt.

De ploeg: Bram Rijmenams, Jasper Spruyt, Jordi Wouters, Arno Van Heuckelom, Floran Magriet, Toon Baeten, Philippe De Smet, Jeroen Trogh, Yannick Schampaert (77’ Stig Van Peer), Ken De Ryck (82’ Pieter-Jan Peeters), Yentl Herman (88’ Jens Van Hal). Res.: Frederik Baeten.

Hove Sport - KFC Putte A: 0-3