admin op 10/08/2018

Liefhebbers Voetbal Ligafd

 

Vanaf dit seizoen zal de veteranenploeg van KFC Putte uitkomen in de Liefhebbers Voetbal Liga.

De voornaamste doelstelling van de LVL, die werd opgericht in 2010, is een voetbalcompetitie aan te bieden op maat van alle liefhebbers, die niet alleen de voetbalsport als hobby wensen te beoefenen, maar die zich daarbij ook op een gezonde en aangename manier wensen te ontspannen.

Wij wensen onze veteranen veel succes toe en kijken verlangend uit naar een eerste kampioenenviering van stamnummer 326.

Voor meer info kan u terecht bij:

 • Geert Beckers

          Voorzitter

          Tel: 0474 89 09 65

          Mail: geert_beckers@yahoo.com

 • Roel Janssens

          Secretaris

          Tel: 0473 77 67 26

          Mail: janssens.roel@telenet.be

 • Thierry Van Den Bosch

          Penningmeester

          Tel: 0496 52 39 39

          Mail: thierryvdb79@gmail.com

 

De speelkalender en uitslagen zijn te volgen via deze link:

http://www.l-v-l.be/competitie-veteranen-afdeling

admin op 27/07/2018

KFC Putte B: Terugblik op het seizoen '17-'18Geschreven door Georges Veldeman.

Voor de eerste maal start FC Putte met een B-elftal. Eric Thys nam de taak van trainer op zich, terwijl Jos Dyck de functie van teamafgevaardigde uitoefende, en Koen Kesselaers als verzorger fungeerde. De kern werd aangevuld door het aantrekken van volgende spelers: Lucas Van Nijlen (VV Duffel), Jelle Van Herck (Grasheide), John Van Parijs (Grasheide), Dominique Fleurbay (Borsbeek), Khalid El Boudakhani (Beerzel), Kuldip Nijar (Beerzel) en Zeno Kesselaers (SK Heist). In de Beker van Antwerpen behaalde men één zege (2-1 tegen Wintam) en ging men tegen Wechelderzande, Antonia B en SC Mechelen telkens met nipte 1-2 cijfers de boot in. 

In de competitie startten onze jongens heel sterk met een 14 op 21 in de eerste zeven wedstrijden. Vooral het gelijkspel op Peulis en de thuiszege tegen Beerzel (2-0) behoorden tot de hoogtepunten van dit seizoen. Dan kende men echter een serieuze dip met zeven nederlagen op rij. Vooral de kwetsuren van sterkhouders Nijar, Van Parijs en Heremans betekenden een zware aderlating. Maar na overwinningen tegen Wavria B, alweer Beerzel, en ook Ramsel en Immer Voort bleef de ploeg rustig meedraaien in de middenmoot. In de eindfase van deze competitie ging het terug bergafwaarts, maar uiteindelijk betekende een 13de plaats met 30 punten een meer dan behoorlijk resultaat in deze eerste kennismaking met het A-elftal van diverse ploegen uit de buurt. Kampioen Blauberg en Berlaar (via de eindronde) promoveerden naar 3de provinciaal.

Het type-elftal van Putte B zag er uit als volgt: Dominique Fleurbay (21 wedstr.), Nico Steurs (29), Kuldip Nijar (19), John Van Parijs (21), Milan Kesselaers (29), Lars Van Peer (14), Jorn Van Peer (18), Jelle Van Herck (25), Jelle Thys (24), Khalid El Boudakhani (24), Glenn Heremans (19). Geert Dyck was de tweede doelman (25x bankzitter), terwijl ook Zeno Kesselaers (10), Bademba Barry (10), Ben Kerkaert (13) en Gil Van Vaerenbergh (7) een aantal malen als titularis op het veld verschenen. Onbetwist topschutter werd Khalid El Boudakhani met 14 treffers, terwijl Glenn Heremans ook 7-maal raak trof. Milan Kesselaers en Jelle Van Herck scoorden elk driemaal, Stig Van Peer en Bademba Barry tweemaal. Troffen elk éénmaal raak: Jasper Lauwers, Gil Van Vaerenbergh, Jorn Van Peer, Ben Kerkaert, Nico Steurs, Mylan De Saeger, Jasper Geerts, Yentl Herman, Jelle Thys en Zeno Kesselaers.  
 

admin op 21/07/2018

Agenda

 • Mosselfestijn: 13 en 14 oktober
 • Quiz: 16 november
 • Sinterklaasfeest: 1 december
 • Nieuwjaarsreceptie: 4 januari
 • Lootavonden: 11 januari, 18 januari, 25 januari, 1 februari, 8 februari, 15 februari
 • Fuif: 23 februari
 • Brunch: 31 maart
 • Tornooi: 1, 11 en 12 mei
 • Familiedag met BBQ: 18 mei
admin op 22/06/2018

Seizoen '18 - '19: Samenstelling van de reeksen 3B en 4D

3B

FC Merksem, VC Wijnegem, Borsbeek Sport, VC Mortsel OG A, SK Wilrijk-JAS A, 
SV Aartselaar A, Schelle Sport, Nielse SV, KSV Branst, VVH Lippelo, KFC Katelijne A, KFC Lint,
SK Rita Berlaar, KV Hooikt, KFC Putte A en KFCM Hallaar

4D

KFC Muizen, KFC Ramsel, KFC Heultje, KFC Putte B, KFC Tongerlo, 
BO Beerzel, KVC Booischot, KSK Wavria B, Immer Voort, KSC Mechelen, KFC Zammel, VC Rijmenam, 
SC Wiekevorst, SV Grasheide, Zennester Hombeek, SK Peulis en FC Suraye United Mechelen.

Jos Dijck op 21/06/2018

Loting B.V.A. 1ste A en B elftal.

4/8  Putte A - Rumst

       Heindonk - Putte B

11/8 Wintam - Putte A

        Putte B - Katelijne B

18/8 Putte A - Heffen

        Hingene - Putte B

25/8 Hombeek - Putte A

        Putte B - Aartselaar A

Juiste datum en uur volgen nog.

admin op 01/06/2018

Seizoen 2017-2018 door Georges Veldeman.

De HISTORIEK van K.F.C. PUTTE A - Deel 93

Na een alweer troosteloos seizoen begint Kurt Thys aan zijn 16de seizoen als T1 en ziet niet zoveel veranderen in de A-kern van de club. Slechts Sven Pelckmans (stopt) en Torben Driesen (Hooikt) verlieten de club. Als belangrijkste nieuwkomers verwelkomen we de terugkerende Philippe De Smet (GR Katelijne), Jordi Wouters (Betekom), Yentl Herman (VV Duffel) en Yannick Schampaert (Beerzel). Hoofdsponsor blijft Andiprim, terwijl ook Wim Van Haaren ploegafgevaardigde blijft. Reeds op 30 juli moet Putte het veld in voor de Beker van België tegen VK Svelta Melsele, een ploeg die kampioen speelde in 1ste prov. Oost-Vlaanderen en zo naar de 3de amateursklasse promoveerde. Vooral in de tweede helft werd het klasseverschil duidelijk en moesten onze jongens met 1-4 het onderspit delven. In de Beker van Antwerpen kende Putte meer succes. In de voorronde haalde men 12 op 12 na zeges tegen City Pirates B (5-0), Boechout (11-2), Donk (5-0 ff.) en Kontich B (9-0). In de volgende ronde werd 1ste provincialer Lille met 3-1 huiswaarts gestuurd, maar in de kwartfinale ging men met 2-0 de boot in op Merksplas.

Putte kende een zeer sterke heenronde met slechts twee nederlagen: op Nielse (3-1) en Hooikt (2-1). Dat resulteerde in het behalen van de titel van herfstkampioen samen met Willebroek. Maar in januari kende Putte op het thuisfront een dramatische maand. Driemaal na mekaar (tegen Hove, Branst en Borsbeek) ging men met 0-1 eindscore de boot in! Na de knotsgekke 5-6 zege op Wavria en eindelijk nog eens drie punten op het Sportcentrum tegen Aartselaar, leek Putte gelanceerd voor de eindspurt. Maar in de volgende zes wedstrijden behaalden onze jongens een desastreuse 5 op 18… Maar door het forfait van Puurs in de slotmatch ging men toch nog verrassend naar de eindronde. Willebroek werd kampioen, terwijl Wavria, Hemiksem, Hove en Kessel degradeerden. Het failliete Puurs stopt en begint terug in 4de prov. onder de naam Puursica (fusie van Puurs en Kalfort).

Vooral in de thuiswedstrijden bleef Putte meermaals in gebreke. Zesmaal kreeg men op het Putse Sportcentrum de bal niet tegen de netten! In de eindronde werd tweemaal met 2-1 gewonnen tegen reeksgenoot Borsbeek. Tenslotte kregen we een hoogstaande en spectaculaire finalestrijd tussen SK Balen en Putte. Thuis tegen een sterk en ervaren Balen ging men met 1-3 ten onder. Maar in de op papier overbodig lijkende terugwedstrijd toonden onze jongens hun sterke mentaliteit en leek er meermaals een stunt in de maak, maar uiteindelijk was het toch Balen dat de promotie naar 2de prov. afdwong na een 5-4 slotzege.

Het type-elftal van FC Putte A zag er uit als volgt: Bram Rijmenams (31 wedstr.), Jasper Spruyt (32), Jordi Wouters (29), Jens Van Hal (20), Flor Magriet (32), Toon Baeten (29), Jeroen Trogh (30), Vincent Thys (20), Philippe De Smet (26), Robby Janssens (30) en Ken De Ryck (17). Verdere selecties: Pieter-Jan Peeters (17), Yentl Herman (13), Yannick Schampaert (13), Mylan De Saeger (13), Stig Van Peer (9), Wouter Haagen (6), Arno Van Heuckelom (4) en Frederik Baeten (3). De man die het meest aantal minuten op het terrein stond in de 34 gespeelde competitiewedstrijden was Flor Magriet met 2835 minuten, op de voet gevolgd door Jasper Spruyt met 2832 min.  Robby Janssens kroonde zich andermaal tot topschutter van het elftal met 17 treffers (Hij scoorde ook 15-maal in vrienden- en bekerwedstrijden). Kapitein Jeroen Trogh trof 10-maal raak en verder zorgden Philippe De Smet (7), Ken De Ryck (5), Yentl Herman (4), Yannick Schampaert (4), Vincent Thys (3), Mylan De Saeger (3), Jasper Spruyt (2), Stig Van Peer (2), Flor Magriet (1) en Pieter-Jan Peeters (1) voor de overige doelpunten. Vermelden we tevens nog dat in januari trainer Kurt Thys een stap opzij zette als T1 en ex-speler Pieterjan Boogers de taak van T1 op zich nam tot het einde van dit seizoen.

admin op 13/05/2018

Don 17/5 - 19.00h : KFC Putte - Verbr. Balen

Zon 20/5 - 15.00h : Verbr. Balen - KFC Putte